Tip!

Wist je dat Equi-Protecta oliespray niet alleen perfect is om de hoeven van je paard te onderhouden, maar ook super is om je leerwerk te reinigen en waterafstotend te maken?

Zowel de hoeven van je paard netjes maken,en en je laarzen reinigen met één product…als dat niet handig is,..

Uitbreiding Assortiment met Equi-protecta

We hebben niet stil gezeten de laatste tijd. We zijn op zoek gegaan naar producten die goede aanvulling zijn op ons assortiment. Hierbij zijn we uitgekomen bij Equi-Protecta met de kracht van de zee..
We mogen dan ook met trots vertellen dat wij het assortiment van Equi-Protecta hebben opgenomen in ons assortiment.
De producten van equi-protecta zijn natuurlijk en zonder chemische toevoegingen.
De komende tijd zullen we de webshop uitbreiden met het assortiment van equi-protecta.

Green Power

Green Power is een breed inzetbaar ruwvoederproduct, welk zowel voor sportpaarden als jonge paarden tijdens de groei, drachtige en zogende merries, hengsten tijdens het dekseizoen of paarden en pony’s herstellende van ziekte kan worden ingezet.
Deze unieke ruwvoedermix bevat ondermeer alfalfa, esparcette, timothee gras, snijhaver, spirulina, verschillende kruiden en lijnzaad(olie). Naast biologisch hoogwaardige eiwitten is deze samenstelling rijk aan vezels, mineralen en vitaminen. Deze samenstelling is een compleet voer en staat garant voor een zeer goede verteerbaarheid en zorgt ervoor dat uw paard voldoende natuurlijke mineralen, vitaminen en mineralen binnenkrijgt.Green Power is een breed inzetbaar ruwvoederproduct, welk zowel voor sportpaarden als jonge paarden tijdens de groei, drachtige en zogende merries, hengsten tijdens het dekseizoen of paarden en pony’s herstellende van ziekte kan worden ingezet.
Deze unieke ruwvoedermix bevat ondermeer alfalfa, esparcette, timothee gras, snijhaver, spirulina, verschillende kruiden en lijnzaad(olie). Naast biologisch hoogwaardige eiwitten is deze samenstelling rijk aan vezels, mineralen en vitaminen. Deze samenstelling is een compleet voer en staat garant voor een zeer goede verteerbaarheid en zorgt ervoor dat uw paard voldoende natuurlijke mineralen, vitaminen en mineralen binnenkrijgt.equifyt green-power

Hoe Equifyt kan werken!

Altijd leuk om te zien hoe paarden kunnen veranderen als ze ander voer krijgen. Gerdie kreeg tot december veel suiker. Sinds december over op de pre active en balance van EquiFyt Ze glimt nu als een spiegel! Ook haar eczeem is weg en nog niet terug gekomen! Zie de foto’s voor het verschil.

Gerdie december 2016 equifyt gerdie februari equifyt

WIN ACTIE!!

Wij vonden het weer eens tijd worden voor WIN actie! Wie verdient er volgens jou een pak Sainfoy en Timothy Hay? Hoe te winnen? Lik ons op Facebook. Tag de  persoon waarvan jij vindt dat die een pak Sainfoy en Timothy Hay verdiend en misschien wint diegene het pak Sainfoy en Timothy Hay!