Onze Merken

UniversalHorseTrading_Equifyt

EquiFyt staat voor Kwaliteit. Wat wij doen is het beste geven wat we hebben, ongeacht de belangrijkheid van de klant, of de prijs van ons advies of product. Daarbij hoort zorgvuldigheid, gedegenheid en vakmanschap.

Meer informatie over EquiFyt.

UniversalHorseTrading_Agrobs

Agrobs bied basis voer voor alle gras eters die afhankelijk zijn van hoogwaardige ruwvoeren.

Meer informatie over Agrobs.

UniversalHorseTrading_SensiPharm

Kwaliteit en zuiverheid staan bij ons hoog in het vaandel.
Zo worden in ons assortiment uitsluitend voedingssupplementen opgenomen die samengesteld zijn met natuurlijke, zorgvuldig geselecteerde vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen, kruiden, plantenextracten en andere gezondheid bevorderende stoffen. Hierbij wordt steeds het beste van de wetenschap gecombineerd met het beste uit de natuur.

Meer informatie over SensiPharm.

UniversalHorseTrading_AnimaVital

ANIMAVlTAL, uw terechte keuze!

Steeds meer eigenaars van paarden, honden en katten opteren ervoor om de gezondheid van hun dieren te ondersteunen met kruiden en andere voedingssupplementen. Als professionals in de natuurlijke gezondheidsbegeleiding  met meer dan 30 jaar ervaring, kunnen wij een assortiment aanbieden dat op een veilige manier het algemeen welzijn van uw dier bevordert.

Meer informatie over AnimaVital.

 

Natuurlijke (verzorgings) producten voor paarden, met de kracht van de zee

Equi Protecta bestaat uit een klein team enthousiaste paardenliefhebbers in Friesland. Zij hebben als doel het ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van paardvriendelijke, natuurlijke en effectieve (verzorgings)producten. Equi Protecta werkt vanuit het Waddengebied en maakt zoveel mogelijk gebruik van de rijkdom die dit gebied te bieden heeft. Dit merk staat al jarenlang voor kwaliteit en voor langdurig resultaat.

Meer informatie over Equi-Protecta