Paarden Taxi

Uw paard Veilig en Vertrouwd Vervoerd

Wij vervoeren uw paard, vertrouwd en veilig, dat is ons motto het gaat tenslotte om uw dierbare bezit. Of uw paard nou naar een wedstrijd, kliniek, vakantie adres of naar een andere stal gaat,  wij nemen de tijd voor uw paard. Door de ruime ervaring in het vervoeren van paarden en het geven van trailer trainingen, kunt u er van op aan dat het allemaal goed komt.  U dient wel altijd zelf aanwezig te zijn om uw paard te laden. In bijzondere situaties kan in overleg worden besloten dat wij alleen laden.  Wij vervoeren uw paard ook naar Duitsland en België.

Universal Horse Trading - Humbauwer Single Plus

Onze tarieven 1 ¾ trailer combinatie:

– Start tarief € 42,50.

– Tarief per kilometer € 0,65.

– zon en feestdagen toeslag 5%

– Wacht tarief € 12,50 per uur. ( voor kliniek € 7,50 p/u ).

– Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW.

In onze tarieven zit ook het arbeidsloon van de chauffeur en een gemiddelde taxirit duurt ongeveer 4 a 5 uur. In een rit gaan veel man uren zitten en wij rijden vaak met 2 man, dit voor de veiligheid van uw dier. Bij ritten van langer dan 1000 kilometer, dient u rekening te houden met extra kosten voor overnachting van uw dier en chauffeur.

Berekening kilometers:

Onze standplaats is Elst (utr). Vanaf hier begint de berekening.

Elst naar ophaal adres, naar afleveradres, naar ophaal adres, naar Elst.. Exclusief wachttijd en zon- en feestdagen toeslag indien van toepassing. Belangrijk is dat u minimaal 3 a 4 dagen voor aanvang van de rit reserveert. Betaling is á contant aan de chauffeur, mits anders afgesproken.  Afzeggingen minder dan 24 uur voor aanvang van de rit, zijn wij genoodzaakt 25% van de ritprijs in rekening te brengen.

Wanneer er weersomstandigheden zijn, die het niet toelaten om op een verantwoorde en veilige manier de rit aan te vangen, zoals extreme gladheid door sneeuw en storm, zullen we niet gaan rijden. Dit om de veiligheid van u paard en de chauffeur te waarborgen.  Wij behouden het recht om tijdens dit soort weersomstandigheden de rit af te zeggen.

Contact voor reservering en of vragen:

Mail naar: Aanvraag Paarden Taxi

Of neem telefonisch contact op met Universal Horse Trading

tel: 0622 82 61 03